THERMOMASTER EPS 80(Hungarocell) rendszerek színvakolattal

  1. Hazai gyártású minőségi EPS polisztirol szigetelés kedvező áron

Thermomaster prémium minőségű magyar termékek 10 év gyártói garanciával. Kiemelkedő választékkal várunk weboldalunkon, így akár 2 vagy 25 cm-es vastagságban is rendelhetsz, méghozzá pénztárcabarát áron. Komplett rendszereink minden szükséges kiegészítőt tartalmaznak (a dübeleken és profilokon kívül), hogy még könnyebb és egyszerűbb  legyen a beszerzés. Az EPS polisztirol mellet figyelmedbe ajánljuk kőzetgyapot szigeteléseinket is, melyeket a linkre kattintva tekinthetsz meg.

Tekintsd meg kínálatunkat, és fordulj hozzánk bizalommal!

------------------

Rendelj mai árakon és a kiszállítást kérheted 06.30-ig bármikor!

Előlegre nincs szükség, fizess akár csak a kiszállításkor.

 

 

------------------------

 

 hőszigetelő rendszerek

  Ár/érték arányban a legjobb ajánlat!

 

 

Nézet:
Sorrend:
 

Energetikai korszerűsítés polisztirol hőszigetelő rendszerekkel

Az expandált polisztirol (EPS) lapokkal egyszerűen, gyorsan, és nem utolsósorban rendkívül kedvező áron szigetelhetjük ingatlanunk homlokzatát akár utólagosan is. Kiváló hőtartó képességük révén az EPS lapok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az otthonunk magasabb energetikai besorolásba kerülhessen, amivel nemcsak az ingatlanpiaci értékét növelhetjük, de a rezsiköltségünket is jelentős mértékben csökkenthetjük.

Kicsi súlyuknak és könnyű megmunkálhatóságuknak köszönhetően a polisztirol lapok szállítása, illetve beépítése is egyszerűen kivitelezhető. Arra ugyanakkor oda kell figyelnünk, hogy tároláskor a lapok tartós napfénynek ne legyen kitéve, mivel az UV-sugárzás hatására felszínük megsárgulhat és elporladhat.

A polisztirol szigetelés folyamata

Utólagos homlokzati szigeteléskor a polisztirol lapokat felrakhatjuk beton- vagy téglafalra, valamint festetlen vakolatra is. A ragasztás előtt gondoskodnunk kell a felület portalanításáról, és az esetleges málló részek eltávolításáról. A ragasztóanyagot a polisztirol lapokra kell felvinni, majd azokat kötésben, szorosan egymásnak tolva kell felhelyezni a falfelületre. Ezután következik a dübelezés és az üvegszövetháló beágyazása. Ha a ragasztó megszáradt, alapozhatjuk és vakolhatjuk a homlokzatot.

Webáruházunk kínálatában komplett EPS hőszigetelő rendszereket is találsz, amelyek a polisztirol lapok mellett a ragasztót, az üvegszövethálót, valamint az alapozót és a vakolatot is tartalmazzák. Rendelj még ma!