LÉPÉSÁLLÓ EPS lapok

 

Hőszigetelés info:  

0620/533-6990

 

0670/365-5039

 

0670/335-6567

 

Iroda:  

0622/876-037

Rendelj mai árakon és a kiszállítást kérheted 06.30-ig bármikor!

Előlegre nincs szükség, fizess akár csak a kiszállításkor.

---------------

Lépésálló Isomaster EPS lapok

Nemcsak a falakat szükséges leszigetelni, de a garázsok, szarufák alsó szigetelésére igen strapabíró szigetelőanyagra van szükség. Ehhez a munkálathoz nem használhatunk akármilyen anyagot.

A szigetelésükre a legalkalmasabbak a lépésálló Isomaster EPS lapok, melyre igen nagy kereslet van, hisz elnyűhetetlenek, időtállók. Webshopunkban egy termékből több fajta is elérhető, hogy vevőink igényeit kielégíthessük és lehetőséget adjunk a választásra.

Teljes körű szolgáltatást biztosítunk és garantáltan kedvező árakkal dolgozunk. Prémiumkategóriás termékeinkért nézz körül oldalunkon.

---------------

---------------

 

                                   

Cégünk hisz a magyar termékekben. A Thermomaster szigetelőanyagok mindegyike prémiumkategóriás, magyar áruk, melyekre 10 év garanciát biztosítunk. A kiváló minőségű szigetelők hatékonysága a szakszerű felszereléssel tovább fokozható. Ebben mi is szeretnénk segíteni, így szakembereink várják a felmerülő szakmai kérdéseket, amikre a hét minden napján válaszolunk, akár chaten, akár telefonon keresztül.

Köszönjük a bizalmat vásárlóinknak, hisz több ezer megrendelést teljesítünk évente. Elégedett, visszatérő vásárlóink mellett folyamatosan kapunk megrendeléseket új vevőktől is.

A garancia, szakmai segítségnyújtás és a kedvező árak mellett kiemelnénk ingyenes és gyors szállításunkat. A rendelések gyorsan feldolgozásra kerülnek, így 48 órán belül ki is szállítjuk, ingyenesen megrendelőnknek.

A lépésálló Isomaster EPS lapokat weboldalunkon összegyűjtöttük egy oldalra a gyorsabb keresés érdekében.

Lépésálló Isomaster EPS lapok

A kiemelkedően terhelhető EPS lap alkalmas garázsokban, szarufák felett vagy akár ipari padlólapokba építve. A kis cellákba zárt levegőnek köszönhetően kitűnő hőszigetelő. Kedvelt szigetelőanyag, mert könnyen kezelhető, egyszerűen alakítható, megfelelő szilárdságú és nem káros sem a környezetre, sem az egészségre. Hiszünk a prémiumkategóriás termékünkben, így 10 év garanciát biztosítunk ehhez a szigetelőanyaghoz is.

Mindent megtalálsz a weboldalunkon

Mindent megtettünk azért, hogy a weboldalunk gyorsan átlátható, egyszerűen használható legyen. Ezért úgy strukturáltuk az oldalakat, hogy minden információ elérhető legyen, a lehető legkevesebb időráfordítással. Ezért kivétel nélkül minden oldalon megtalálhatóak azok az információk, melyek a vásárláshoz szükségesek. Így olvashatsz a szállítási feltételekről, a fizetési lehetőségekről. A szakmai segítség is minden oldalon elérhető, a felugró chat ablakon keresztül.

Az oldalakat képzeletben három részre osztottuk. A bal oldalon találhatóak a hasznos információk és lejjebb görgetve a top 10 termékek listája. A jobb oldalon ugrik fel a segítségkérő chat ablak. A hét minden napján használjátok bizalommal, várjuk a szakmai kérdéseket.

Középső részen találhatóak a termékek, ahol kiválaszthatjuk a megrendelni kívánt szigetelőket, melyeket a virtuális kosarunkba tehetünk. Az adatok megadása után választható ki a fizetési mód. Minden lehetőség fennáll, így mód van előreutalni vagy bankkártyával fizetni, de akár készpénzzel is fizethetünk átvételkor. A rendelés véglegesítése után már csak várni kell, hogy akár már másnap a szigetelőanyagok megérkezzenek, és kezdődhet a szakszerű munka.

Nézd meg szigetelőrendszereinket, és válaszd ki a neked megfelelőt a legjobb árakon, és élj energiatakarékosan.