ROTO TETŐTÉRI ABLAKOK (-30% AKCIÓS ÁRAK)

Tetőablak info:  06 20 498 8770

E-mail: ertekesites@premiumepitoanyag.hu

---------------

11.29. Gyártói információ: A műanyag tetőablakok kiszállítása folyamatos és zökkenőmentes! Raktárkészleten lévő termékek kiszállítása 2-3 munkanapon belül!

---------------

 

Az áruházban feltüntetett árak a valóságnak megfelelnek, aktuálisak! 

 

A tetőablakok, burkolókeretek és kiegészítők árai a kedvezménnyel csökkentett árak!

Szállítás:

- Ingyenes, gyors és országos kiszállítás 50.000 Ft vásárlási összeg felett.

Prémium tetőablakok - akciós árak országos kiszállítással!

Nézet:
Sorrend:
 

Egyedi nyitásmódok, ergonomikus kialakítás

Három különböző nyitásmód: klasszikus középen billenő, felső harmadban nyíló vagy felnyíló tetőtéri ablakaink között mindenki megtalálja az otthonának és igényeinek megfelelő megoldást.
Ablakainkra és azok kilincseire a modern és letisztult dizájn jellemző. Kialakításuk során nem csak az esztétikus forma, de az ergonómia és kellemes tapintás is hangsúlyos szerepet kapott.
Külső és belső kiegészítőinket nem csak a funkcionalitás, hanem színek gazdagsága és kombinálhatósága teszi még izgalmasabbá.

Extra hőszigetelés Hőszigetelő Csomaggal

A Roto Hőszigetelő Csomag gyárilag előszerelt, így a beépítési hiba lehetősége minimális. A hőszigetelés a tok felső síkjáig ér, ezáltal a hőhidak kialakulásának az esélye jelentősen csökkenthető. A Hőszigetelő Csomag akár 5 fokkal emelheti a belső
felület hőmérsékletét, ezáltal csökkentve a fűtési költségeket. A Hőszigetelő Csomaggal szerelt tetőtéri ablak hozzájárul a ház optimális energiafelhasználásához és a páralecsapódás veszélye szinte teljesen elkerülhető.

Szavatosság

15! év anyagszavatosság a Roto tetőablakok anyagára:
Külső biztonsági üveg törésére, jégkár által.
A vasalatok és szerelvények törésére, amennyiben azok két vagy több részre törnek, hétköznapi használat és igénybevétel esetén.
A vázszerkezet és keret terhelés okozta törése esetén, amennyiben annak terhelése a RAL 716/1 vizsgálati feltételeinek megfelel.

5! év szavatosság anyagi, tervezési és/vagy gyártási hibákra:
Roto tetőablakokra - amennyiben a szavatosság nem az 1-es vagy a 3-as pontok szerint került rögzítésre továbbá a  burkolókeretekre.
Páralecsapódásra az üvegrétegek között.

2! év szavatosság anyag-, szerkezeti és/vagy gyártási hibákra:
Roto tetőablakok kiegészítőire (pl. rolókra, redőnyökre, stb.)
Elektromos alkatrészekre (függetlenül attól, hogy előre felszerelt, vagy külön megvásárolható, mint például: motorok,  vezérlések, távirányítók, érzékelők), ill. a Roto tetőablakok mozgó alkatrészeire.
Eredeti Roto pótalkatrészekre.