Akciók

Hőszigetelés info:  06 20 533 6990

                        06 70 365 5039

                       06 70 328 7590

Tetőablak info:  06 20 498 8770

             Iroda:   06 22 876 037

------------

2021.11.23. A gyártók minden hungarocell, grafitos, lépésálló polisztirol(EPS) termékre és rendszerekre 2021.12.01-től 15-20% áremelést jelentettek be az alapanyagárak emelkedése miatt.

Ha még szeretnél a mostani akciós árakon szigetelést rendelni akkor ezt megteheted 11.30 éjfélig(vagy amíg a készlet tart!), azzal a feltétellel, hogy a termékeket 12.15-ig ki kell szállítanunk.

Fizetés szállításkor, nincs szükség előlegre.

-----------------------

    Raktárkészlet információ:

1.-Polisztirol (Hungarocell, EPS-100, Grafitos, XPS /rendszerek) - a beszállítás folyamatos, szállítási idő 3-10 nap.

 

------------------------

------------------------

2.Kőzetgyapot vakolható/homlozati rendszerek:

Folyamatos kiszállítások a megrendelések sorrendjében, változó raktárkészlet.

------------------

3.-Gyapotok(födém)-raktárkészletek feltüntetve(ezeknek szállítási ideje 3-4 nap), a rendelhető státuszban lévők szállítása későbbi időpontban várható.

------------------

                                 

                                                                  

                                      

                      

Prémium minőségű szigetelő termékek

Nézet:
Sorrend:
 

Ha igazán jó áron szeretne hőszigeteléső rendszerekhez vagy kiegészítőkhöz jutni, érdemes végigböngésznie akciós termékeinket, melyek között EPS, lábazati vagy éppen kőzetgyapot típusok is szerepelnek. A 10 év garancia természetesen ebben az esetben is érvényes, amennyiben komplett hőszigetelő rendszert vásárol, és az ingyenes házhoz szállítást is igénybe veheti. Csapjon le a legjobb ajánlatainkra, rendeljen még ma!

A napjainkban épülő házaknál elengedhetetlen a hőszigetelés, illetve sok régebbi épület hőszigetelési munkálatai is folyamatosan zajlanak. Ezzel jelentősen csökkenthetjük a fűtési költségeket, így a családi kasszában is több marad. A falak hőingadozása csökken, ahogy a falszerkezetben kialakuló hőhidak negatív hatása is. Kevésbé fordul elő párakicsapódás és ezáltal penészedés is, és nem utolsósorban kevésbé fog a ház szén-dioxidot és szén-monoxidot kibocsátani a környezetbe.

Mindig érdemes körülnézni webáruházunk akciós termékei között:

-minőségi, ellenőrzött alapanyagok, 10 év garancia bevizsgált hőszigetelő rendszereinkre!

-gyors.pontos és ingyenes kiszállítással bárhová az országban!

-rugalmas fizetési feltételek(utánvét(készpénz), azonnali utalás lehetősége érkezéskor( nem szükséges előre utalni)! 

Webáruházunkat igyekeztünk vásárlóbaráttá tenni, hogy ne kelljen sokáig keresgélni a szükséges eszközöket, alapanyagokat, hasznos információkat, melyek elengedhetetlenek az egyszerű rendeléshez. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy ne csak jó alapanyagokat árusítsunk, hanem szakmai segítséggel is támogassuk a szigetelési munkálatokat. Hisz csak akkor lesz eredményes, környezet- és pénztárcabarát a szigetelés, ha a szigetelőanyag tökéletes szakmai technikával kerül fel a homlokzatra.

Hiszünk az általunk forgalmazott prémiumtermékekben, így 10 év garanciát biztosítunk vásárlóinknak. A megrendelt termékeket ingyenesen szállítjuk ki az ország egész területére, melyet a rendeléstől számított 48 órán belül meg is teszünk. Cégünk szolgáltatását a szakmai segítségnyújtással tettük teljessé, mely a hét minden napján igénybe vehető weboldalunkon. Chatboxon, e-mailben várjuk a felmerülő kérdéseket. Lehetőség van a telefonszám megadására, így kollégáink azon keresztül veszik fel a vásárlónkkal a kapcsolatot és nyújtanak szakmai segítséget. Örömmel tölt el bennünket, hogy naponta több új vásárló is rátalál webáruházunkra, így több ezer rendelést teljesíthettünk az elmúlt időszakban.

A kiváló, magyar gyártmányú prémiumtermékek jó áron való forgalmazása mellett folyamatos akciókkal támogatjuk vásárlóinkat. Mielőtt belevágnál a rendelésbe, érdemes a kedvezményekkel teli oldalunkat is végigböngészni, hogy a legköltséghatékonyabb legyen a szigetelés.

Akciós termékek

Rendszeresen találhatóak akciók az oldalunkon. Nemcsak komplett hőszigetelő rendszerek árait csökkentjük ilyenkor, hanem kiegészítő termékekhez is lehetőség van kedvező hozzájutni. A hajlaterősítő szalagon túl a bálás vagy raklapos üveggyapoton keresztül a komplett ásványgyapot szigetelőrendszerekig minden megtalálható.

Így használd az oldalt

Oldalunkat igyekszünk maximálisan felhasználóbaráttá tenni. Így minden hasznos információ megtalálható a rendelés menetétől kezdve a szállítási folyamaton keresztül a kedvezményes árakig. Így ha a kategóriaoldalon lefelé haladunk, bal oldalon vannak a hasznos információk a szállítási és rendelési feltételekről, melyeket a top 10 termékek követnek. A jobb oldalon pedig felugró chatbox ablakba lehetőség van a kérdések beírására, telefonszám megadására. Ezen a felületen kapható a rendkívül gyors és profi szakmai segítségnyújtás, mely a hét összes napján, reggeltől estig elérhető.

A kettő között, középen van lehetőség az akciós áruk között böngészni és kiválasztani a szükséges alapanyagokat. Majd a kosárba helyezés után azok azonnal megrendelhetőek. Mód van előreutalással és utánvétellel is fizetni. Nézz körül most az akcióink között, és rendeld meg mielőbb a kívánt termékeket igen kedvező áron. Professzionális termékekkel, szakmai háttérrel és segítséggel kitűnő szigetelés érhető el.